NSE Bygg

Tjenester

Nybygg og rehabilitering

NSE Bygg har bred erfaring med store og små nybygg og rehabiliteringsprosjekter. Vi deltar gjerne i planlegging av prosjektene, og blir med hele veien til det ferdige produktet.

Stillas

NSE Bygg utfører alle typer tilkomst. Vi leverer lettstillas, fasadestillas og murerstillas, og gjør også tildekking og tak over tak-konstruksjoner.

Overflatebehandling

Våre ulike typer maskiner og roboter utfører alt fra fjerning av maling til industriell rengjøring. Vi gjennomfører alle typer overflatebehandling on- og offshore:

• Nyeste robot-teknologi for fjerning av maling med vann
• Vedlikehold og overflatebehandling på rigg, skip, tanker og stålkonstruksjoner
• Besøk av FROSIO-inspektører med høyeste kvalifikasjoner.

Inspeksjon

Vi tilbyr tilstandsanalyse og inspeksjon av sveise-, overflate- og isolasjonsarbeid, utført av spesialister med fagerfaring og formell kompetanse, som eksempelvis FROSIO og NDT-sertifikater. Vi tilbyr også faglig støtte, kundeveiledning, planlegging, teknologiutvikling, beregninger, prosjektledelse og kvalitetskontroll.

Industriell rengjøring

Vi påtar oss alle typer oppdrag innenfor høytrykkspyling, også ultrahøytrykkspyling (UHT) opp til 2800 bar – med eller uten tilsetningsstoffer.

• Rengjøring av rør.
• Industriell rengjøring av tankfarmer på land.
• Fjerning av marin begroing på skip og rigg.

Stillas og anleggsutstyr

Vi har i dag ca. 1000 tonn industristillas og 25.000 m2 fasadestillas. Stillas kan leies ut med eller uten personell som frakter, monterer, godkjenner og demonterer. Vi har utstyr lett tilgjengelig både i Stavanger og Bergen. Vi leverer anleggsutstyr som lifter, høytrykks-uniter og roboter, og vurderer fortløpende nye investeringer i tråd med hva markedet etterspør. Vår utleiepark er derfor i stadig utvikling. Spesialutstyr håndteres av våre kvalifiserte medarbeidere.

INDUSTRI
Bolutpat egestas nibh rhoncus mauris semper. Quam nec consectetur est sed lobortis orci ridiculus.
OVERFLATEBEHANDLING
Arcu platea etiam magna est massa felis. Velit id nulla tempor elementum morbi lorem. Posuere sed eget eget.
INSPEKSJON
Dictumst magna nullam maecenas mauris convallis amet dictum. Sed pulvinar risus sollicitudin pretium in.
INDUSTRIELL RENGJØRING
Et enim tempor integer nunc vitae. Fames id lectus neque nisl. Et id mi orci, ipsum. In purus sollicitudin morbi facilisi in.

Vi er klare til å ta imot nye oppdrag

Har du spørsmål til NSE Bygg?

Vi hører mer enn gjerne fra deg!
KONTAKTINFO
Here's a dismissible notice for cookies notices etc.
Dismiss